Zucchini Appetizer /Yoğurtlu Kabak

Malzemeler
1adet kabak
3kaşık süzme yoğurt
1kaşık mayonez
tuz, karabiber
3kaşık zeytinyağı

Ingredients
1zucchini
3table spoon yoghurt without sugar
1table spoon mayonnaise
salt, blackpepper
3tablespoon oliveoil

Yapılışı
Kabağı yıkayıp, rendeliyoruz. Zeytinyağında kabak suyunu salıp tekrar çekmeye başlayana kadar pişiriyoruz. (Kabakların kızarmamasına dikkat edelim) Bir kaba mayonez, yoğurt, tuz, az karabiber ve pişmiş kabağı ekleyip karıştırıyoruz. Üstünü süslemek için de az karabiber kullanabilirsiniz. Afiyet olsun!

Preperation
Wash the zucchini and grate it. Cook the zucchini in olive oil(Al dente). Take a bowl, put all the ingredients in it and mix them. You can pour a little bit more blackpepper on the appetizer. Bon appetit!

This entry was posted in Appetizers /Başlangıç ve Mezeler, Salad /Salata, Vegeterian /Vejeteryan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s