Pumpkin Desert /Kabak Tatlısı

Malzemeler
20yemek kaşığı şeker
4-5 adet karanfil
250gr Balkabağı

Ingredients
20table spoon sugar
4-5 pieces clove
250gr pumpkin

Hazırlanışı
Kabakları ince yarımşar cm olmak üzere doğrayın. Fırın tepsisine bir sıra balkabağı dizin üzerine 4-5 kaşık şeker serpin. Üztüne bir sıra daha kabak dizip, şeker dökün. Kabaklar bitene kadar bu işlemi tekrarlayın. Karanfilleri aralara yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200C fırında 35dakika pişirin. Çıkarıp soğutup, buzdolabında bekletin. Afiyet olsun!

Preperation
Cut the pumpkins into 1/2cm thick slices. Lay one row of the pumpkins’ slices in a baking-tin. Sprinkle 4-5 tablespoon sugar and lay the second row of the slices. Continue this untill the pumpkins’ slices are ran out.  Put the cloves on every corner of bakingtin. Bake it for 35minutes, at 200C preheated oven. Serve it cold. Bon appetit!

This entry was posted in Deserts /Tatlılar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s