Artichoke Appetizer /Enginar Kemane

Malzemeler
1enginar
3yemekkaşığı zeytinyağı
7-8adet ceviz
1yemek kaşığı mayonez
3yemek kaşığı süzme yoğurt, tuz

Ingredients
1artichoke
3tablespoon oliveoil
7-8 wallnuts
1cup of Yoghurt
1tablespoon mayonnaise, salt

Hazırlanışı
Enginarın kökünü soyup, beyaz kısmını rendeleyin ya da blenderdan geçirin. Zeytinyağında enginarları biraz öldürün. 2 tane cevizi süslemek için ayırıp. Diğer çevizleri iri iri doğrayın. Yoğurt, tuz, mayonez, doğranmış ceviz, enginarları karıştırın. Üzerini cevizle süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.

Preperation
Grate the white part of the artichoke. Cook the artichoke in olive oil for 10 minutes. Chop the wallnuts. Mix all the ingredients together. Bon appetit!

This entry was posted in Appetizers /Başlangıç ve Mezeler, Salad /Salata, Vegeterian /Vejeteryan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s