Eggplant Dish /Ali Nazik

Malzemeler
2topan patlıcan
6-7kaşık süzme yoğurt
250gr kıyma
tuz,karabiber
kırmızı biber
3-4kaşık zeytinyağı
3-4diş sarımsak

Ingredients
2eggplants
7-8tablespoon yoghurt
250gr minced meat
salt,blackpepper,redpepper
3-4tablespoon oil
3-4clove garlic

Hazırlanışı
Patlıcanları birçok yerinden bıçakla delip, 200C fırında 35-40dakika közleyin. Fırından çıkarıp soyun ve patlıcanları ezin. Sarımsakları dövün. Yoğurt, tuz ve sarımsaklar ile patlıcanı karıştırın. bir tencerede zeytinyağında kıymayı kendi suyunu salıp, çekene kadar karıştırın. Kırmızı biber ve karabiber dökün. Patlıcanların üzerine kıymayı da ilave edin. Afiyet olsun!

This entry was posted in Chicken-Meat /Tavuk-Et, Main Dish /Ana Yemek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s