Pinto Beans /Barbunya

Malzemeler
1bardak haşlanıp, suyu süzülmüş barbunya
1havuç
1patates
6-7 diş sarımsak,tuz
1soğan
1kaşık domates salçası
5yemekkaşığı zeytinyağı, 2bardak kaynamış su

Ingredients
1/2cup pinto beans(boiled and drain the water away)
1carrot
1onion
1patato
1tablespoon tomato paste
6-7clove garlic,salt
5tablespoon olive oil, 2cup boiled water

Hazırlanışı
Soğanları ve sarımsakları minik minik doğrayın. Havuçları ve patatesleri soyup, küp küp doğrayın. Soğan ve havuçları zeytinyağında biraz çevirin. Sonra barbunyaları ve salçayı ilave edin karıştırın. 2 bardak kaynamış su ilave edin. Pişerken Sarımsak, tuz ve patatesleri de ekleyip tencerenin kapağını kapatın. Barbunya suyunu çekene kadar pişsin. Malzemeler yumuşamazsa biraz daha kaynamış su ilave edebilirisiniz. Afiyet olsun!

This entry was posted in Appetizers /Başlangıç ve Mezeler. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s