Carrot with Yoghurt/Yoğurtlu Havuç

Malzemeler
2havuç
3yemekkaşığı zeytinyağı
1biber
1yemek kaşığı mayonez
3yemek kaşığı süzme yoğurt, tuz

Ingredients
2carrots
3tablespoon oliveoil
1green pepper
1cup of Yoghurt
1tablespoon mayonnaise, salt

Hazırlanışı
Havuçları yıkayıp, rendeleyin. Biberleri minik minik doğrayın. Zeytinyağında biberleri ve havuçları pişirin. Havuçlar suyunu çektiğinde ocaktan alın. Yoğurt, tuz, mayonez ile pişmiş havuçları karıştırın. Üzerini kırmızı biber ile süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.

Preperation
Grate the carrots. Chop up the pepper. Cook the pepper and the carrots in olive oil for ~10 minutes.  Mix all the ingredients together. Bon appetit!

This entry was posted in Appetizers /Başlangıç ve Mezeler, Vegetable Dishes/Sebze Yemekleri, Vegeterian /Vejeteryan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s